Reacties

"Je bent een goede luisteraar met een bijzonder innerlijk kompas voor integriteit, en wat als waarheid voor je voelt."
Susann

"Jouw healings zijn direct effectief en vergen minder uitwisseling van woorden, meningen, etc. Veel zuiverder. Als mensen dan meer in hun kracht komen te staan, zullen ze uit zichzelf de nodige veranderingen aanbrengen in hun levensstijl."
Naisah

"We kruipen onder de dekens en ik bedank Louis. Dit is zijn levenswerk. Nu begrijp ik het. Als therapeut in opleiding leer ik over lichaamswerk. Wat Louis doet is precies hetzelfde. Hij gaat samen met zijn ‘cliënt’ het contact aan. Hij volgt zijn intuitie en ervaring om de blokkades te lokaliseren en helpt een ander om deze op te heffen, zodat de energie weer kan stromen. Wat vrijkomt is pure liefde voor het leven, de ander en de cliënt, in dit geval mijzelf.
De acceptatie van wat er is, zonder een begrenzing van goed of fout; het is gewoon. Ik snap hem en vertel dat geen enkele sessie lichaamswerk mij kan brengen, wat hij me vandaag heeft laten zien. In deze naaktheid legt hij juist dat bloot, wat niet geschikt is voor therapie binnen de kaders. Hoe had een therapeut of coach mij ooit kunnen helpen met het thema van klaarkomen, anders dan het vanuit mijn hoofd benaderen? Natuurlijk, ik geef zelf ook hypno- en regressie sessies, waarbij je in contact met je onbewuste oude patronen loslaat. Ik geloof daar in, maar soms zijn er gewoon directere wegen die naar Rome leiden.. Het is net zoals mijn verlangen om comfortabel voor een grote groep te spreken. Ik kan er een therapie of coach-sessie op doen, maar ik kan ook gewoon op toneelspelen gaan en de ervaring mij laten leren dat mijn angst ongegrond is. Dat is wat Louis doet en het past bij hem. Tezamen met zijn fijngevoeligheid en onze gesprekken weet hij haarfijn dat naar boven te brengen wat mij in de weg zat. Het resultaat? Een emotionele ontlading, de acceptatie van mijn lichaam, nieuwe inzichten en vooral de blijdschap om te zijn wie ik ben!
Hij treedt buiten de gebruikelijke kaders en kiest hiermee voor de volledigheid van het bestaan en de ervaring."
Judith

Judith heeft een boek geschreven over haar ervaringen, met de titel Geluk in Liefde. Het is te bestellen via de boekhandel, bol.com of de uitgever.

"Jij hebt me laten zien hoe eenvoudig en compromisloos liefdevollle lichamelijke aanraking kan zijn. Ik ben daar zo enorm dankbaar voor! Je hart is grandioos!"
Andrea

"Jouw openheid en eerlijkheid is heel voedend voor een hoger bewustzijn tussen ons beiden. Dank je wel!"
Sandra

"Zachte handen met een integere touch en met veel nieuwe inzichten naar huis. Dank je wel!"
Margreet

"Van de koestering van de ander leren wie je zelf bent."
Zeldzaam effectief is de verbinding die met "jou" tot stand komt: een gelijkwaardige intimiteit van het delen van de universele liefdesenergie en helingskracht waarbij de twee persoonlijkheden met al hun verhalen verdwijnen. Uit de woorden in het Zijn; en hoe wonderlijk: alles lost zich daar op. De illusies, de angsten, de blokkades… maken plaats voor inzicht, optimisme en oplossingen. Uiteindelijk is dat wat gebeurt als 'ik' er nu even niet ben, en mijn wezenlijke, stille, zelf wél; het is de koestering en jouw onvoorwaardelijke aanwezigheid die helpt woorden, maskers, verleden en toekomst even los te laten en bij mezelf te zijn. Dat is op eigen houtje niet altijd even eenvoudig! Overgave ontstaat dankzij de liefhebbende ander - die niets van je verwacht. En zo kom ik weer vol in de stroom van mijn eigen koers. Onze koers, want daar zijn wij één. Al-één.
Naïsah

“Lieve louis,

Oei, wat mooi.
En wat leg je precies de focus op dat
wat er wel is, maar ik niet onder
ogen durf te komen.
Ik ben van slag.
Vooral ook omdat ik tot vanmiddag
bij mezelf (tot grote contentment),
had ervaren dat die aardse desires
gewoonweg waren verdwenen.
Al lange tijd.
Ik ambieerde dat ook.
Net zoals ik met genoegen
vast kan stellen dat cravings voor
suiker of alcohol gewoonweg opgelost waren.
Dus angst is wat mij weerhoudt.
Angst, dat ik die gladde skihelling af ga glijden,
vasthoudend, hechtend aan bomen,
om uiteindelijk total loss in het dal te storten.
Ik waardeer je aanbod heel erg.
Ik zie je kracht ook.
Heel groot.
Daar wil ik je vanuit m'n hart voor bedanken.”
Eline

"Ik ben zo gelukkig je ontmoet te hebben. Dankzij jouw 'core-cry', ben ik nu met mijn twee voeten geboren, en dankzij jou kan ik nu op Aarde lopen en mezelf verruimen. Je bent een prachtig persoon en je zorg en liefde zijn helend."
Hélène

Dank je wel....voor je luisterend hart.
Echt.
heart
Wendy

Login

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×